24 Şubat 2012 Cuma

Kizimin Odasi. ( Yardimm )

Sizlere bir Konu Danismak istiyorum. Acayip kararsiz kalmis durumdayim
Önceki Evimde yani Kizimin ilk Odasi Normal Sadeydi Pembe boyamistik Odasini Acik Pembe. Sadeydi hic Süsü falan yoktu Kücük daha anlamaz yapsam ne yapmasam ne diyodum..
Kiradaydi bide evim Hic ugrasmadim Benim Evim degil ya gibisine. Ama artik Müstakil eve gectim icin kizimda büyüdugu icin Odasini Yapmak istiyorum.
1,5 Yasinda Kizim az Güzel odasi Olsun istiyorum Bazi seyler sectim Ama cok kararsiz Kaldim.
Sizlere danismak istiyorum..


Odasinin Rengini Iki cesid Yapicam
Alti Krem Beyaz Üstu de Koyu Pembeypamayi düsünuyorum
Iki Boyanin Ortasinada Yapiskanli Kagid yapistiricam.


Lambalardan Basliyalim Lamba olarak bu Ikisini cok begendim ama hangisi olsun diye karar veremedim.

Bu Lamba cok Hosuma Gitti Beyazida var Fakat Kulanisli Olurmu Bilmiyorum.




Buda Moda Olan Lamba nerdeyse her Cocuk odasinda var ve Hosumada gidiyor Aslinda ama Tam teskilatli Aydinlatirmi Bilemiyorum Odayi zaten Cicekli yapicam Abartida olur diye düsündüm..
Sizce Hangisi ? 


Perde

Perde Olarak bunlar cok Hosuma gitti ama karar veremedim...
Böyle Yokari Kismi Süslü Kalpli Birseymi Olsa


Yada  Böyle cok az Firfirli Desenli Perde mi Olsa ?

 
 


Duvar Süsü
Duvara Yapiskan Süsler yapistirmayi Planliyorum
Cicekli yapicam ama Iki cesid Cicek buldum sizce hangisi daha hos durur :)

Bu Tarz Cicek yapistiricilarimi?



Yoksa böyle birseymi




ve son olarak Duvar Boya yapistiriclarii cesidi cok karar veremedim ama...
Ciceklisi olursa bu tarzda düsündüm iki renkli...





Böyle Hayvanlar Karakterler esliginde de birsey olabilir diye düsündüm hosuna gidebilir sonucta o kadar büyük degil daha Böcekler Hayvanlar daha cok ilgisini cekebilir...






Ayy Oda dösemek ne zormus..
Heleki Kararsiz kalmak Yardimlarinizi bekliyorummm

8 yorum:

  1. ilk olarak pembe lamba çooook güzel bayıldım :) beyaz cok cabuk kırlenır bence ama pembe de biraz loşluk katar fazla aydınlık olmazz. kalpli perdeye de bayıldım :) ama renk olarak pembe olmasın bence :) rengarenk olabılır turuncu olsun (tabı bana göre) ikinci duvar süsü harika :) son duvar süsü mükammel ben bile yapabilirim odama :))) ayy içimdeki çocuk canlandı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalpli perde isterseniz sayfama beklerim...en çok tutulan modelimdir...cocosh home olarak facebook da sayfamı beğenebilirsiniz...

      Sil
  2. canim sakin yalnis anlama ama düsündügümü ve fikrimi söylemeliyim eger iznin varsa :)) Birincisi prensesimiz henüz 1,5 yasindaymis yani bence yine öyle abartili bir odaya gerekmez.Cünkü az cok biliyorsun sende egitimcisin anaokulunda calisiyorsun cocuklarin enerjilerini aliyor vb vb vb vb nedenlerini biliyorsun :)) cocuk odasi diyip gecmemek gerekiyor cünkü sectigimiz oyuncaklara kadar cok önemlii ve onlarin sebeblerinide biliyorsun :)) ama madem bu sectigin seylerde yardim istiyorsun ozaman lambadan baslayim canim :)ilk lambayi tercih ederdim.Perdelerde kalpli olanlari tercih ederdim cünkü rengi koyu degil veee kesinlikle ilk resimdeki yapistiricilari tercih ederdim cünkü insanin heleki cocuklarin gözünü almaz tonlari birazda olsa hafifmis :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  3. Olmadi Bastan : evet bende cok begendim, beyaz kirlenir ama hos ve aydinlik duruyor daima ya :)rengarenk olamaz perde cünki cok göz yarar ve karmasik olur odaya uyumlu olmali :) hehehe :) sende yap o zaman bence :) yorum icin tesekürler canim lamba konusunda yardimci oldun:)

    Guzelgul: yok canim neden yanlis anliyim ben acigim herseye :) fikirini belirt diyede actim zaten bu basligi:)
    Klar canim haklisin ama benimki cok kücük daha o dedigin genelde az daha büyük cocuklarda olur benimki daha o kadar enerji zarfetmiyor. Bide ilk odasi bazi gitigimiz yerlerde cok hevesleniyor anne cicek falan diye o yüzden az süslü yapmak istedim ama senin deidginide düsündum haklisin Göz cok yorar Bide kücük daha nasilolsa anlamaz ama hevesleniyor azda valla bilmiyorum kararsiz kaldim cok sade yapmak istemiyorum ama cokta abartmak istemiyorum.
    Yorumun icin sagol canim perde konusunda yardimci oldun az sade bir perde olsa daha hos olabilir bencede. Evet oyuncak konusunda bende cok hasasim canim o konuda cok haklisin biliyorumda zaten cok oyuncakli bir cocuk degil zaten sevmiyorum pek duvar yapistirici olarak evet sade birsey kulanicam fakat cicekli mi yapsam bilmiyorum..
    yorumun icin cok cok sagol canim baya yardimci oldun:)

    YanıtlaSil
  4. Bende kalpli perdeye ve ilk resimdeki çiçekli yapıştırıcı güzelmiş.çooook beğendim ikisinide

    YanıtlaSil
  5. benim kızımın odasıda pembe ağırlıklı duvarlar açık lila ama şimdi olsa böyle yapmazdım pişmanım odayı loş yapıyor, duvalarını pembe yapma beyaz en güzeli, çocukların oyuncakları ve herşeyi renkli fazlasıyla renklenecek zaten kalpli perde çok güzel ama yıkaması ütülemesi ayy valla ben öyle şeyleri daha çok düşünüyorum ben düz pembe fon kullanmayı tercih ederdim, tülü artık hiç sevmiyorum çok güzel jelizuliler var. Lamba olayına gelince ilk abajur çok güzel ama felaket toz toplar :) o yüzden ben ikinci diyorum :) benim derdim hep hijyen :) duvar sticerları 1. güzel ama yinede sen bilirsin zamanla kalkıyorlar ve boyayıda kaldırıyorlar tecrübe ile sabittir, ben bir daha asla kullanmam :)

    YanıtlaSil
  6. Yorumun icin Sagol Filizcim
    ben görunuse daha cok önem veriyorum temizligi hertürlu yapiyorum temizlik manyagiyimda az :)
    Canim kalitelisini alirsan baya dayaniyor :) simdiye kadar kulandim hic raslamadim ama tabiki arada olabilir:)
    Renkde pembe kulanicam canim camlarin büyük genis evim cok günes göruyor sorun olucagini sanmiyorum:)
    sagol fikirin icin:)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz benim icin cok Degerli
Hep Beklerim Yazdiniz icin
Tesekürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...