13 Ocak 2012 Cuma

Ilk Yazim Ve Ilk Giris

Merhaba Bloguma Hosgeldiniiiiz


Burasi Benim Dünyam :) Daha Önce Forum Sitelerine Takilip Ordan Istediklerimi Yazip Ciziyordum, Ama Malesef Facebook Twitter cikinca Forum Siteleride Öldü. Benim gibi Yazi yazmayi seven Birine yapilirmiydi bu yaaa?? Ehhh bende Yazisiz yazip cizmeden Duramadigim icin kendime bir Blog acmaya Karar verdim.
Blogumda, Hergün Günluk tutucam, Simdiye kadar hep Günluk yaziyordum Forum Sitelerinde ve baya Seviliyordum, Cok Samimi Icten yaziyorsun diyolardi vede Dogal gercektende Öyleyim. Yapmacik Olmakdan Nefret ederim Dünyada en cok Nefret etigim Seydir. Oldugun gibi Olucaksin. Bu yüzdende belkide cok Seviliyordum. Ve Asil Blog acma Sebebimde bu Oldu. Siteleri birakinca Seni Özledik sensiz Site cekilmiyor Yine Günluk yaz dediler. Takipcimde baya cok ve bende o Degerli Dostlarimi kirmak istemedim ve Blogda devam etmeye Karar verdim.
Yazi yazmayi Seven biriyim. Takir Takir yazmak olsunda Nolursa olsun.
Yemek yapmayi Seven Biriyim ki Bayanlar Mecbur yapiyor Heleki Evli bir Kadin zaten Yapmak Zorunda oluyor :) Ehh bende bu isi Seve seve Yapiyorum.
Yeni Tadlar Yapmaya Tadmaya Bayiliyorum.Her Yörenin Yemeklerini Ögrenip yapmaya Callisiyorum
Masallahda cok Hamaratim yani Kendimi övmek gibi Olmasinda.
Mutfakdan hic Cikmiyorum :) Ve yaptigim seyleride sizlerle Paylasmak istiyorum.
Kendi kendime Birseyler Yaratmaya Bayiliyorum, Ince islerle Ugrasmayida Seviyorum.
Evde olan Iple falan Ugrasmayi Evde olan Seyleri degerlenirip Güzel seyler Cikarmayi.
Zamani hep Degerlendirmeyi Seven Biriyim. Bilgi edinmeyi ve Paylasmayida cok Seviyorum.
Spora cok Ilgim var Spor yapmayi Seviyorum Fazla Zamanim kalmasada. Egtim bölümunde Callisiyorum., Ana okulunda callisiyorum ( Kres ) Diplomatik Sosyal Hizmet Uzman Egitimcisiyim Ve Isimden cok Memunum, Azda Cocuk Piskolojisiyle Ilgileniyorum. Kizimla Vakit gecirmeyi cok Seviyorum. Bakimi ve Bakim yapmayi cok Seviyorum Bakimliyimdir ve Bakimla Ilgili Herseyde cok Ilgim vardir, Her Bayan gibi Alisveris ve Ayakabi Manyagiyim Arbayla Hiz Yapmaya Bayiliyorum.  Bana Dünyanin en güzel Hediyesine verdigi icin Esime ayri bir Asigim, Prensesim dünyaya geldi geleli Hayatim cok degisti ve Hayati daha cok Sevmeye basladim.
10 Augustos 2010 da Dünyama Buyur Eti Prensesim. Ramazanin Güzeligiyle geldi 2 Hafta erken geldi Ama Geldi. Beni agac eti Bekletmekden ama Sükür Saglikli bir Sekilde kavustum ona.. ve ondan bu yana Hayatim cok güzel oldu zaten güzeldi Onunla dahada Güzellesti. Bir Prensesin Annesi olmustum.,
Aysu Irem adinda bir Prensesin Annesiyim.
Esime ve Kizima Asigim, Onlar benim Herseyim Hayata Tutunma Sebebim.
Ailem hakinda Fazla Bahsetmek istemiyorum.. Aiilem yok aslinda... Hic Olmadilar benim icin. Cocuklugumdan bu yana Bu Yasima kadar nasil Büyüdugumu neler cektigimi Zamanla yazarim Belki.
Yasim 23 Temmuz Ayinda 23 Olduk :) Almanyadan Katiliyorum ve  Giris icin bu kadar Bilgi yeter Sanirim
Bugünden Itibaren Blogum var ve Güncel Tutmaya Callisicagim..
Hosgeldin Blog :)



Uyari : Bu Blogda olan hersey Bana Aittir Eger yazilarimi Ekledigim Resimleri veya herhangi baska birseyi Baska bir Blog Sitesinde Görursem Aninda Hukhuki Islem Baslatacagim.Esimin Mestegi Polis
Yani benim icin cok Zor olmayacak bi Durum. Aciklama Bahane dahi Kabul etmeyecegim bu Konuda
Örnek : Yok resmi Surda buldum Yok Yazi surda Yaziyordu Falan Hicbir Bahane ASLA AMA ASLA KABUL ETMIYORUM. Haksizliga ve Hirsizliga hic Gelemem.
Dedigimide Yapan Biriyimdir Dik Basli Inat ve istedi Herseyi Ellde eden bir Yapimvar.
Ve bunuda Yapicagimdan Emin Olabilirsiniz. Tüm Girislerde Acik Herkesin Ip Adressini Görebiliyorum. Benimle Ugrasanla ben iki Kat Ugrasirim.
Hukhuki Islem Aninda Baslatilcakdir Bahsetigim seyler Olunca.
Bilginize.... !

2 yorum:

  1. Adsız18:59

    Blogun Hayirli ugurlu olsun Nilooomm. Herzaman heryerde Takipteyiz :P bizden kurtulus yok :D
    4 gözle bekliyorum yazilariniii <3
    Perin*

    YanıtlaSil
  2. Sagol Tatlim
    Insallah hep beklerim....
    Dankeschönn byby ♥

    YanıtlaSil

Yorumlariniz benim icin cok Degerli
Hep Beklerim Yazdiniz icin
Tesekürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...