26 Ocak 2012 Perşembe

Günlugum 26 Ocak

Selamin Aleykum Blog Okuyucularim Kusuruma bakmayin bugün az gec geldim. Daha yeni Oturabildim ve saat suanda 22:21 Öldüm Yorgunlukdan resmen Ayaklarimi bacaklarimi hissetmiyorum. Aslinda yazmayi bile Gözum yemedi ama dedim hadi hemencik bir post atayim:)) Bugün Izinliydim Önceki Postumda bahsetigim gibi. Tabi izinli bir kadinin günu neyle gecercki???
Sabah 11 e kadar Uyudum Masallah..
Kalktim Azcik Kizartma yaptim Esimle bayadir karsilikli kahvalti yapamiyoruz ben ise gitigim icin oda gidiyor hic karsilasamadik bu hafta vardiyalarimizdan dolayi Patates Biber Sosis kizartim miss gibi kahvalti etik cay keyfimizi yaptik ve sohbet etik. Resmen birbirimizi Özlemisiz ya... Sonra izinli kadin napabilir Izin günunde tabiki
TEMIZLIK Bugün temizlik günu ilan etim kendime. Actim telefondan Kralfmi Koydum Pantol cebine Taktim yemeniyi ( yanlis anlasilmasin Kapali deglim ) ama Is yaparkene ince is veya yemek falan kapatiyorum arada:))
taktim ve basladim iseeeee Kizima önce Pepee actim Allahdansa Esim ´Cdye cekmisti ar ardina birkac bölüm büyük yardimcim valla.Koydum Dvd e ye kuzum onu izledi akilica yoksa rahat vermiyor oda temizlemek istiyor dagtiyor falan. Kuzum izlerkene Anneside temizlik yapti baya Ince temizlik yaptim. Koltuklari cekip arkalarini sildim süpürdum camlarimi silldim ( evet kafayi yedim bu havada cam silldim ruzgar yagmur falan ) 
Sonra aksama kadar temizlikle ugrastim sonra yemek de atayim ocaga oturayim dedim ki dolabimda yemekligim pek kalmamis. Kizimin meyveli yogurtlari bitmis ufak atistirmalik birsey bulunduruyorum evde mutlaka onlarda kalmamis dedim mecbur Alisverise cikcam. Atladim arabaya alisverise gitim 1 saat hemen alisveris dolandim markete falanda gitim ( resimde görundu gibi )
Ben azcik toplu yaparim Alisverisi :D Hep cikamadim icin cift alirim ve cok alirim 
mesela sütuu 4 5 Paket
Sekeri unu falanda öyle. Kizimla Alisveris turladik Resimde görundu gibi Post resimli olsun istedim:)
sonra eve geldim bir jet hiziyla yine hemen Alisverisleri yerlestirdimm sonra ocaga bir yemek atim bugün alisverisde
Karnibahar ve Brokoli gördum.
Ve az yemegi alman üsülü yaptim:) Karnibahar ve Brokolileri hasladim hasladikdan sonra yumurtayla kizartim. Almanlarda öyle yapar Yanina patates püresi ve Hazir balik yaptim
dondurulmus firin baliklari.
Birde soss almistim onuda yaptim üstunede sossu döktum hafif ve leziz bir aksam yemegi cikardim ortaya:)
affiyetle yedik.
Sonra esim ise gecti geri mutfakdaykene kapi caldi.Sevdim bir Arkadasimin kizi geldi:) gercekten cok severim üstelik banada cok benzer :D Ikizim sanki onunla oturduk özlemisim valla cokta sevindim geldine buralardaydim ugurayim dedi dedim cok iyi yaptin. Hemen mutfaga girdi hanimefendii:) ve türk kahvesi yapti cok güzel yapar sen cok yorulmusun mankenim diyerekden:D Bana mankenim der betim benzim solukmus yapti karsilikli ictik:) cok iyi oldu yorgunlugumu atim.
1 2 saat oturdu sonra gitti. Yollamadim tek Taksi cagirdim yolladim evine.
sonra mutfagimi topladim ve Prensesimi uyutum ancak uyudu oyun oynadik falan:)
simdide burdayim ve ölücem yorgunlukdan. Yarin callisiyorum ve cok yorgunum kocam gelicekmis az sonra o gelsin hemen cumburlop yatak:) cok yorgunum öyle iste blogum:)
hadi Kendine iyi Bak :)

4 yorum:

  1. Ay Nilay öyle bir yazis tarzin varki insani gülümsetiyor :-)

    Kendine gercekten iyi bak :-) Okey mi?

    YanıtlaSil
  2. hehe cok sevindim canimm ben oldugum gibiyimdir ya baska rolle giremiyorum:D sende kendine dikkat et ve hep gel canim benim:)

    YanıtlaSil
  3. Adsız11:19

    adaşşşşş

    YanıtlaSil
  4. ??? Senmisin Nilay?
    hayirdir sen gelirmiydin nete :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz benim icin cok Degerli
Hep Beklerim Yazdiniz icin
Tesekürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...