2 Nisan 2012 Pazartesi

Hamur Kizartmasi

Selammm Bu Sabah Hamur Kizartmasi yaptim, Ve Affiyetle yedik
Citir Citir Miss gibi Olmustu hemen Tarifini vereyim...


Hamur Kizartmasi




Malzemeler 

1 Paket Un
1 Paket Yas Maya
1 Tatli Kasigi Tuz
Siviyag
Aldigi kadar Ilik Su

Mayamizi Ilik Suyla az isliyoruz ve cirpiyoruz.
Unumuzu Katip Ufak bir delik aciyoruz ortaya ve Mayamizi ilave ediyoruz icine
Siviyag Tuz Ilik Su Katiyoruz güzelce yogurup Sicak yerde
1,5 Saat bekletiyoruz.

Sonra beze aliyoruz ve istedimiz forumda aciyoruz...

 
 

Ben Peynirlide yaptim Bos da yaptim
Boslari yuvarlak yaptim ellimde yuvarlak bir forum alarak...
ayni islemi Peynirlidede yaptim fakat onu Gözleme hallinde Büktum...

Orta Ateste Arkali Önlu Pisiriyoruz
ve Servis edip Affiyetle yiyoruzz
Affiyet olsun...





9 yorum:

  1. Ay annemin yaptıklarına benzemiş :(

    YanıtlaSil
  2. canim ne kadar marifetlisin masallah böyle mutfak isi hic bana göre degil :) icimden gelmiyor :)tamda kalorin bombasii ama tadi harikadir :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy sagol canim :) öyleyimdir övunmek gibi olmasinda
      insan evli olunca mecbur hamarat oluyor canim yaa:)
      evet malesef kalori ve yag cok ama arada kacamak yapiyoruzz:)

      Sil
  3. yok abla iş yerindeyim ve çok acıktım da aklıma geldi bi an =) afiyet bal şeker olsun

    YanıtlaSil
  4. anneannem "şişti pişti" der,çok yapar :) ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorumlariniz benim icin cok Degerli
Hep Beklerim Yazdiniz icin
Tesekürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...